متن کامل خبر

انتخاب مقاله برتر دکتر عبدالواحد خالدی درویشان در کنفرانس بین المللی ICCE 2018 در کشور روسیه

خلاصه خبر: مقاله دکتر عبدالواحد خالدی درویشان- عضو محترم هیأت علمی گروه آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مقاله برتر در کنفرانس بین المللی IYFSWC/ICCE 2018 انتخاب شد.

مقاله دکتر عبدالواحد خالدی درویشان- عضو محترم هیأت علمی گروه آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مقاله برتر در کنفرانس بین المللی IYFSWC/ICCE 2018 انتخاب شد. این کنفرانس در تاریخ 27 لغایت 31 آگوست 2018 در مسکو - روسیه برگزار گردید. اهدای جایزه توسط انجمن جهانی حفاظت خاک و آب صورت گرفت و این دوره، دومین دوره مسابقات انتخاب مقاله برتر پژوهشگران جوان (زیر 40 سال) در زمینه حفاظت خاک و آب بود که علاوه بر لوح مقاله برتر، مبلغ 1000 دلار نیز بدیشان اهدا گردید. نویسندگان مقاله: 1- مازیار محمدی (دانشجوی دکتری) 2- دکتر عبدالواحد خالدی درویشان (استاد راهنما و ارائه دهنده مقاله به صورت سخنرانی) 3- دکتر نادر بهرامی فر (استاد مشاور رساله) عنوان مقاله: Spatial Distribution and Source Identification of Heavy Metals (As, Cr, Cu and Ni) at Sub-Watershed Scale Using Geographically Weighted Regression .

13 شهریور 1397 / تعداد نمایش : 1495