متن کامل خبر

بازدید معاونین پشتیبانی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه از دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: معاونین پشتیبانی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه از دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی بازدید نمودند.

• معاونین محترم پشتیبانی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخه 26/4/98 از فضاها و امکانات دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور بازدید و در دو نوبت صبح و عصر با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده نشست صمیمی برگزار نمودند. در دیدار با اعضای هیأت علمی که از ساعت15/10 صبح آغاز گردید ابتدا جناب آقای دکتر عابدیان رئیس محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم، حضور گرم و صمیمی معاونین دانشگاه را گرامی داشتند و خواستار حمایت و پشتیبانی هیأت رئیسه دانشگاه از دانشکده شدند و ابراز امیدواری کردند که سر فصل جدیدی از فعالیتها در دانشکده آغاز شود. در ادامه ابتدا جناب آقای دکتر موسوی معاون محترم پشتیبانی نیروی انسانی دانشگاه به ایراد سخرانی پرداختند و ضمن عرض تبریک به آقای دکتر عابدیان برای مسئولیت جدید و تشکر از آقای دکتر ریاحی برای زحماتی که متحمل شدند، در خصوص ظرفیت های دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برای گسترش، پیشرفت و تعالی همه جانبه صحبت فرمودند. انجام کارهای میان رشته ای، جذب دانشجویان بین المللی، گسترش فضای کسب و کار و درآمد زایی از مهم ترین موضوعات صحبت ایشان بود. در ادامه نشست، جناب آقای دکتر کلباسی معاون محترم آموزشی دانشگاه در خصوص مسائل آموزشی دانشکده و کمک به دانشکده برای توسعه متوازن و اصولی مباحثی را مطرح کردند سپس جناب آقای دکتر رضایی معاون محترم دانشجویی دانشگاه مسائلی را در خصوص امورات دانشجویی دانشکده و تصمیمات اتخاذ شده برای کمک به دانشکده صحبت فرمودند. در ادامه جلسه چند نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده نقطه نظرات خود را مطرح نموده و بحث و تبادل نظر در موضوعات مختلف به خصوص حمایت از ایده های جدید در بخش درآمد زایی دانشکده انجام شد، جلسه با اعضای هیات علمی دانشکده در ساعت 13 به پایان رسید. در ساعت 45/13 نشست صمیمی معاونین دانشگاه با کارکنان دانشکده برگزار و بعد از خوش آمد گویی جناب دکتر عابدیان، جناب دکتر موسوی به ایراد سخرانی پرداختند و انتظارات و خواسته های دانشگاه را برای پویایی و شکوفایی دانشکده مطرح نمودند. ایشان فرمودند در یک فضای آرام و دوستانه کارها انجام شود و تقاضا نمودند همکاری همه جانبه با هیات ریسه دانشکده به عمل آید. در ادامه آقایان دکتر کلباسی و دکتر رضایی نیز نقطه نظرات خود را در مسائل کارکنان و روابط فی ما بین مطرح نمودند. سپس نماینده صنفی کارکنان دانشکده در خواست های خود را مطرح کردند که عمده مسائل مربوط به معوقات، تبدیل وضعیت، اعمال مدارک تحصیلی، مرخص کارکنان، حق مرزی بود که از طرف دکتر موسوی توضیحات لازم ارائه شد. در ادامه این بازدید، جلسه ای با حضور معاونین محترم دانشگاه و هیأت رئیسه محترم دانشکده برای جمع بندی موضوعات و تصمیم گیری و برنامه ریزی در مسائل محتلف برگزار شد.

30 تیر 1398 / تعداد نمایش : 1260