متن کامل خبر

خلاصه خبر: کارگاه آموزشی با موضوع *مدرک دوگانه مشترک با دانشگاههای بین المللی؛ مزایا و راهکارها* با سخنرانی خانم دکتر نهاوندیان و آقایان دکتر خسروانی و دکتر رحمانی نیا برگزار گردید.

• در راستای اجرای طرح تحول راهبردی، کارگاه آموزشی با موضوع *مدرک دوگانه مشترک با دانشگاههای بین المللی؛ مزایا و راهکارها* با سخنرانی خانم دکتر نهاوندیان و آقایان دکتر خسروانی و دکتر رحمانی نیا در تاریخ 98/2/14 با حضور دانشجویان در سالن اجتماعات دفتر ریاست دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برگزار گردید. در این نشست دکتر نهاوندیان عضو هیات علمی گروه فیزیک دریا و مدیر بسته فوق ضمن تشریح شیوه نامه مدرک دوگانه دانشگاه، از روند مذاکرات با چند دانشگاه از کشورهای فرانسه، ایتالیا، روسیه و مونتنگرو توضیحاتی ارائه نمودند و در ادامه دکتر خسروانی و دکتر رحمانی نیا اعضای هیات علمی گروه صنایع چوب و کاغذ و همکاران بسته با معرفی چند دانشگاه برتر جهان در کشورهای مختلف، چگونگی ثبت نام ، پذیرش و روند تحصیلی و همچنین راهکارهای کاهش هزینه برای دانشجویان در قالب مدرک دوگانه را بیان نمودند..

16 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 1182