فرآوری محصولات شیلاتی (1392 - تاکنون)
علوم و صنایع غذایی دریایی-بیوتکنولوژی
دانشگاه ملی گانگنونگ، کره جنوبی
شیلات-فرآوری
تربیت مدرس، نور، ایران
شیلات
گیلان، رشت، ایران
دکتر مهدی طبرسا دانش آموخته رشته شیلات دانشگاه تربیت مدرس در مقطع کارشناسی ارشد و رشته صنایع غذایی دریایی دانشگاه ملی گانگنوگ کره جنوبی در مقطع دکتری می باشد. ایشان در مهر ماه سال 1393 به گروه فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه تربیت مدرس پیوستند. برنامه تحقیقاتی ایشان شامل شناسایی پلی ساکاریدهای زیست فعال طبیعی و کاربرد آنها در سیستم های غذایی می باشد. در طی مدت زمان حضور در دانشگاه تربیت مدرس، ایشان به طور فعال و پیوسته در جستجوی فیبرهای رژیمی در طیف وسیعی از موجودات طبیعی بوده اند و تحقیقات ایشان در مرز بین شناسایی ساختار شیمیایی، ارزیابی ویژگی های سلامت بخشی و استفاده از پلی ساکاریدها در فرمول های غذایی متمرکز بوده است. ایشان علاوه بر بکارگیری روش های مرسوم استخراج و تخلیص، به طور پیوسته از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی شامل MALLS، GC-MS، HPLC و NMR جهت انجام آنالیزهای شیمیایی و مولکولی پلی ساکاریدها استفاده می نمایند.
اطلاعیه ای درج نشده است