متن کامل خبر


 
مهیا کردن تجهیزات دانشگاه برای رفاه دانشجویان مهم ترین اولویت بنیاد خیرین است

خلاصه خبر: محسن محمدزاده رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه ، هدف اصلی بنیاد خیرین تربیت مدرس را توسعه و تجهیز دانشگاه بدون وابستگی شدید به بودجه دولتی عنوان کرد.

دکتر محسن محمدزاده در گفتگویی با اشاره به اهمیت وقف برای توسعه آموزش عالی اظهار کرد: وقف های مردمی با توجه به اعتقادات و فرهنگ دیرینه ایرانی قدمتی بسیار طولانی دارد.
وی افزود: مردم ایران در زمان های گذشته کمترتوجه خود را معطوف به وقف در حوزه آموزش عالی می کردند اما اهمیت توسعه آموزش عالی در سال های گذشته برای بیشتر خیرین مشخص شده است.
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه بودجه های دولتی به تنهایی کفاف امور دانشگاه را نمی دهد، یادآور شد: در سال های اخیر اقبال بسیاری از سوی خیرین نسبت به توسعه و گسترش بخش های آموزش عالی بوده است. ایجاد ساختمان های مورد نیاز دانشگاه ها، تأمین تجهیزات آزمایشگاه ها و کمک به دانشجویان بی بضاعت از جمله فعالیت های واقفین در حوزه آموزش عالی است در توسعه دانشگاه ها نقش موثری خواهد داشت.
وی در ادامه به افزایش ناچیز سالانه بودجه دولتی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: امروز آموزش عالی کشور نمی تواند تنها با بودجه های دولتی به توسعه کمی و کیفی برسد.
وی ادامه داد: بودجه های در اختیار آموزش عالی رشد کمی خواهد داشت بنابراین دانشگاه های ایران هم مانند سایر موسسات آموزش عالی تراز اول دنیا می تواند بخش عمده هزینه های خود را از بنگاه های خیریه تأمین کند.
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس در ادامه درباره این بنیاد گفت: بنیاد نزدیک به دوسال است که به صورت غیر رسمی راه اندازی شده است اما هنوز هم باید برای کسب مجوز تلاش کرد.
دکتر محمد زاده افزود: بنیاد خیرین راه اندازی شده تا با شناسایی و جذب خیرین به گسترش آموزش عالی بپردازد.
وی مهیا کردن تجهیزات دانشگاه برای رفاه دانشجویان را مهم ترین اولویت بنیاد خیرین تربیت مدرس دانست و اظهارکرد: اعضای این بنیاد به عنوان افراد حقیقی در این دانشگاه با فعالیت در زمینه های مختلف در جهت مجهز کردن بخش های مختلف دانشگاه تلاش کرده اند.
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس به فعالیت غیر رسمی بنیاد خیرین تربیت مدرس برای آماده سازی زیرساخت های اساسی بنیاد اشاره کرد و یادآورشد: در حال حاضر اقدامات بسیاری در جهت شناسایی و جذب خیرین انجام شده اما نمی توان به دلیل نداشتن مجوز کمکی از خیرین در حساب های بانکی جمع آوری کرد.
محمدزاده از اعلام یک فراخوان عمومی برای دانشگاهیان و فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت مدرس برای گردهمایی در همایش خیرین پس از اخذ مجوز این بنیاد خبر داد.
رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین تربیت مدرس همچنین درباره برخی از بارزترین نمونه های وقف به دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: خیرین در سال های گذشته به ساخت و تجهیز ساختمان مسجد دانشگاه کمک کرده اند.
محمدزاده افزود: از سوی دیگر برخی خیرین هزینه ساخت نمای برخی ساختمان ها را تقبل کرده اند و همچنین کمک های بسیاری درخصوص تجهیز آزمایشگاه ها داشته اند.
وی همچنین به دانشجویان با استعداد اما بی بضاعت در دانشگاه اشاره و خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین اولویت های بنیاد خیرین تربیت مدرس رفاه دانشجویان هنگام تحصیل است از این رو با کمک های مردمی از استادان و دانشجویان به نسبت به جمع آوری مبالغی اقدام شده است.


7 آبان 1397 / تعداد نمایش : 2644